Хіти тижня. Не встигають рятувати: У Росії почалося коронавірусне "пекло" на нафтогазових родовищах

Великі вогнища зараження коронавірусною інфекцією утворилися в вахтових селищах Ямало-Ненецького автономного округу (Російська Федерація), де проживають робітники нафтогазових родовищ так званого Нового Уренгоя. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

За даними місцевих журналістів, на робочих з нафтогазових родовищ і виробництв на Ямалі припадає 70% підтверджених випадків зараження COVID-19.

Місцева адміністрація повідомила, що підприємства Нового Уренгоя подали в Росспоживнагляд 32 заявки на створення обсерваторів для своїх працівників.

Така ситуація виникла попри те, що, за приписами Росспоживнагляду, кожного вахтовиками двічі тестують на COVID-19, перш ніж посадити в літак і відправити додому.

Причини зростання поширення коронавірусу вбачають у тому, що в більшості вахтових селищ недостатньо приміщень, щоб надійно відокремити інфікованих від здорових. Вахтовики проживають по двоє-четверо, а іноді і по вісім чоловік у кімнаті. Крім того, лікарні, в яких можуть надати кваліфіковану медичну допомогу, розташовані на великій відстані.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...