Хіти тижня. Не встигла відгриміти прем'єра "Чорнобиля": Саркофаг дав тріщину, - над світом нависла нова ядерна загроза

Наслідки катастрофи можуть відчути навіть в Південній Каліфорнії

На Маршаллових островах дав тріщину саркофаг, який побудували американці, щоб поховати ядерні відходи після випробовувань. Зокрема, тут підривали найпотужніші в історії США водневі термоядерні заряди, зазначають Патріоти України.

Саркофаг над страхітливим могильником побудований у 70-х роках після проведення ядерних випробувань США. За цей час там було підірвано 67 ядерних зарядів, повідомляють світові ЗМІ.

Саркофаг розглядався як тимчасовий засіб. Тепер під загрозою опинився не тільки острів, але і берегова лінія Каліфорнії. Якщо не побудувати нову споруду, це неминуче призведе до катастрофи.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...