Хіти тижня. "Не встигли із одного л...йна вилізти": Хор Верьовки звернувся до росіян (відео)

В кадрі артисти розповідають про своїх родичів і друзів з Росії і закликають до миру.

Артисти хору імені Григорія Верьовки звернулися до росіян і жителів східних областей України. З'явилося відеозвернення на YouTube-каналі "Свобода слова" кілька днів тому, хоча було записано ще в 2014 році, передають Патріоти України.

В кадрі артисти розповідають про своїх родичів і друзів з Росії і закликають до миру. При цьому вони зазначають, що розмовляють мовою музики, яка лежить поза політичними протистояннями. На відео тодішній керівник хору Анатолій Авдієвський закликає українських і російських політиків вирішувати всі суперечності виключно шляхом переговорів.

"Я вважаю, що мистецтво володіє такою могутньою силою єднання людей, тому що воно спрямоване на емоційне сприйняття і очищає душу людини", - підкреслив Авдієвський. І хоча деякі ЗМІ подають це відео як нове, але насправді звернення було зроблено п'ять років тому. Адже Авдієвський помер 24 березня 2016 року. Користувачі мережі дивуються і активно коментують відео:

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...