Хіти тижня. Не заснув за кермом: В офіційній версії загибелі Віктора Цоя знайшли сумнівні моменти

Дізнатися про всі обставини ДТП допомогла схема, в яку фахівці додали відсутні раніше елементи.

Віктор Цой. Архівне фото.

Експерти поставили під сумнів офіційну версію слідства про загибель культового рок-виконавця Віктора Цоя в автокатастрофі. Нещодавно з'явилася додаткова інформація, яка вказує на нестикування у висновку, що музикант заснув за кермом. Судовий експерт Наталя Потачук пояснила пітерському виданню "Фонтанка", в чому суть, передають Патріоти України.

"Людина, яка заснула за кермом, втрачає контроль над автомобілем, через що той кудись звертає і рухається в напрямку, заданому цим випадковим поворотом. Якщо припустити, що Віктор Цой звернув на узбіччя випадково, заснувши і втративши контроль над машиною, то він мав продовжити рух у напрямку, заданому поворотом. У цьому випадку його "Москвич" опинився б у полі, а не на проїжджій частині на шляху проходження "Ікаруса", – уточнила експерт.

Дізнатися про всі обставини ДТП їй допомогла схема, в яку фахівці додали відсутні раніше елементи. Так, з'ясувалося, що на шляху Цоя були дерево, кущ та сигнальні стовпчики.

"Коли людина звертає на таке вузьке узбіччя та 35 метрів їде, не зіткнувшись із жодною з розташованих там перешкод, а потім іде назад на проїжджу частину, побачивши перед собою дерево з кущем, підстав припускати, ніби вона робить це в несвідомому стані – немає", – стверджує Потлачук.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...