Хіти тижня. Не зміг побороти: Спливли тривожні дані про стан українця, який підхопив коронавірус

Українець з Чернівців, який підхопив смертельно небезпечний коронавірус, поки що не зміг подолати хворобу - повторний тест показав, що в його організмі досі присутній вірус. Про це повідомляє АСС, передають Патріоти України.

За словами заступника голови Чернівецької ОДА Наталії Гусак, хворому зробили повторний тест на коронавірус, він дав позитивний результат.

"Згідно з протоколами, хворому будуть ще кілька разів проводити тести. Лише після того, як два тести поспіль покажуть негативний результат на коронавірус, можна буде говорити, що людина одужує", - уточнила вона.

Гусак додала, що 11 березня до Чернівців приїде лікар Всесвітньої організації охорони здоров'я, який огляне хворого коронавірусом і визначить, чи правильно його лікують.

"Всесвітня організація охорони здоров'я завжди направляє своїх представників до країн, в яких виявлено хворих коронавірусом. У їх делегацію входить і фахівець, який відповідає саме за клініку, тобто, правильно лікує хворого коронавірусом. Ми попросили, щоб саме цей фахівець приїхав до Чернівців, оглянув хворого і перевірив правильність призначеного лікування", - сказала вона.

Відзначається, що медики хочуть зняти напругу в суспільстві і можливу недовіру хворого до українських лікарів. Зараз стан хворого українця стабільний. Температура тіла протягом доби коливається від 37,1 до 37,6 градусів.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...