Хіти тижня. Не зрозумів, куди потрапив: Білорусу, який воював за "ДНР", влаштували жорсткий "прийом" в Україні (відео)

У мережі показали відео, як затримали проросійского бойовика-білоруса, який приїхав воювати на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Він прибув на схід України, щоб прийняти участь у війні на боці агресора. Українські бійці спіймали чоловіка і влаштували йому "допит".

Бойовиком виявився Пацюк Євген Євгенович з позивним "Флеш". Інформація про нього є в базі сайту "Миротворець". Він родом з міста Борисов Мінської області. Народився 29 серпня 1988 року.

Також стало відомо, що він бойовик НВФ, (1й бат. взводу розвідки, ЛНР), дислокація батальйону - будівля Луганського військкомату. Приїхав на Донбас через пункт збору в місті Ростов-на-Дону (Росія), на початку січня 2015 року, був узятий в полон під час зіткнення в районі н.п. Попасна 1 лютого 2015 року.

Опубліковане з ним відео було зроблено в 2015 році, проте в мережі його поширили і почали обговорювати тільки зараз.

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...