Хіти тижня. Неадекватна жінка на очах перехожих поїла немовля горілкою

Патрульні доправили дитину, який тільки 1 рік, до лікарні.

У Новокодацькому районі Дніпра перехожі помітили, як жінка дає дитині в якості "заспокійливого" горілку і викликали правоохоронців, передають Патріоти України з посиланням на Информатор.

Жінка з чоловіком напідпитку йшли по проїзжій частині з коляскою. Як тільки дитина, якій, як з'ясувалося, лише один рік, починала плакати, її поїли алкоголем. Небайдужі мешканці міста викликали поліцію. Парочка вела себе агресивно і лаялася. Патрульні наділи на маму дитини зі співмешканцем наручники і доправили до Новокодацького відділку поліції.

На обох склали протоколи за статтями 173 (за нецензурну лайку в громадських місцях) і 185 (за непокору законній вимозі співробітника поліції) КУпАП. Дівчинку передали медикам – зараз вона знаходиться у 6-ї міській лікарні. Вирішується питання про те, хто стане її опікуном. Інформацію про подію повідомили співробітникам ювенальної превенції.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...