Хіти тижня. "Недореформовані менти": Мережу вразило відео бардаку у відділеннях Нацполіції

У мережі був опублікований огляд правопорушень співробітників патрульної поліції у відділеннях, серед найбільш кричущих - керівник відділення з'явився на роботу в стані алкогольного сп'яніння, зафіксовано також ряд адміністративних порушень.

Відео опублікував у своїй Facebook-спільноті блогер Віталій Санжаков, який досліджує роботу поліції, передають Патріоти України.

Також був представлений огляд роботи відділення поліції в Запорізькій області, там були знайдені співробітники в алкогольному сп'янінні. У відділенні у Харківській області перевіряючі виявили шприц з бурою рідиною і таблетки наркотичного вмісту в туалеті, а також патрони в вентиляції. В одному з відділень Вінницької області в жіночому туалеті було знайдено 61 речовий доказ у справах, які вели поліцейські.

"На цьому відео Ви побачите який бардак панує в райвідділах", - йдеться у підписі до відео.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...