Хіти тижня. "Недостатньо приховала сідниці": У переможниці чемпіонату з плавання забрали нагороду через "голий купальник"

Американська плавчиня Брекінн Вілліс була дискваліфікована через занадто відкритий купальник під час змагань на Алясці (США).

Брекін Вілліс

Як повідомляє The Sun, спортсменка виграла заплив на 100 метрів вільним стилем, проте одразу ж після цього дізналася, що її результат анульований, передають Патріоти України.

Судді вирішили дискваліфікувати 17-річну Вілліс за те, що її купальник недостатньо приховував сідниці. Вони інтерпретували це бажанням дівчини привернути до себе увагу.

Зазначається, що на Алясці існує правило, яке регулює розмір купальника. Спортсменка наполягає на тому, що вона підвернула його в районі сідниць, тому що інакше плавати в ньому було незручно. Одна з тренерок, Лорен Ленгфорд, заявила, що Вілліс почувалася дуже погано, коли дізналася про дискваліфікацію.

Організаторів змагань пізніше звинуватили в расизмі й сексизмі. Вілліс була єдиною представницею змішаної раси на турнірі, і тільки вона піддалася санкціям.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...