Хіти тижня. Неймовірне перетворення: Жінка схудла на 32 кг після принизливої прогулянки з сином (фото до і після)

Жінка схудла на 32 кг після принизливої прогулянки з сином: фото до і після

30-річна Семмі Келлі з англійського графства Хемпшир пережила приниження на прогулянці з сином Арчі і схудла на 32 кілограми. Як повідомляє Daily Mirror, жінка важила 89 кілограмів, коли намагалася навчити хлопчика кататися на велосипеді без сторонньої допомоги, передають Патріоти України.

Однак, коли Арчі попросив бігти за ним, у Семмі не вистачило сил. Тоді вона і вирішила привести себе в форму, щоб більше не засмучувати дитину і не пропускати радісні події в його житті.

"Арчі був на сьомому небі від щастя, коли зміг проїхати без підстраховки батька. Він попросив мене слідувати за ним. Він кричав: "Доганяй, матуся, доганяй мене", але у мене не було сил бігти за ним. Мені довелося сказати, щоб він припинив кричати. Його це дуже засмутило. Я не змогла бути поруч з ним через зайві кілограми, тому вирішила це виправити", — розповіла жінка.

Тоді ж Келлі звернулася до дієтолога, який розробив для неї строгий план харчування. "Мені потрібно було контролювати свої порції. Крім того, консультант дуже підтримав мене", — додала британка. Через пів року її вага зменшилась до 57 кілограмів. Після зміни харчових звичок Семмі почала займатися спортом, більше ходити й рідше користуватися транспортом.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...