Хіти тижня. Неймовірні історії: Як українка з популярного російського музичного гурту змінила сцену на війну на Донбасі (фото, відео)

Алла Мартинюк вважає виступ за країну агресора зрадою.

Українська співачка і актриса Алла Мартинюк, яка колись була учасницею популярної в РФ групи "ВІА Сливки", покинула сцену заради допомоги пораненим військовим на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на "Народну армію".

Ефектна блондинка з позивним "Бріджит" з самого початку агресії Російської Федерації на сході України зрозуміла, що виступати за країну, яка вбиває її земляків, підло і аморально.

Все почалося з волонтерства - Алла регулярно їздила на передову, щоб допомагати нашим пораненим хлопцям в госпіталі. А коли в армію призвали брата дівчини, повністю занурилася у волонтерську роботу.

Змінила сцену на війну: зворушлива історія української співачки на передовій (відео)

Алла розповідає, що волонтерство стало невід'ємною частиною її життя. Вона розповідає, що волонтери зазвичай привозять допомогу і в разі ночівлі їдуть в безпечне місце, але дівчина воліє залишатися на передовій. "Я завжди залишаюся з військовими на позиціях. Довелося побувати в Мар'їнці, Красногорівці, коли там було дуже "спекотно", - розповідає Алла Мартинюк.

Дівчина поділилася своїми планами на майбутнє. Вона мріє зняти документальний фільм про життя на передовій.

Змінила сцену на війну: зворушлива історія української співачки на передовій (відео)

Відзначимо, що на честь Алли навіть назвали один з танків - він тепер іменується "Бріджит", як і позивний дівчини.

Українській красуні неодноразово пропонували побудувати акторську кар'єру в Пітері, але дівчина відмахувалася від подібних пропозицій. "Для мене це є аморальним, зрадою", - заявляє Алла.

Крім того, на передовій дівчина зустріла свою любов.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...