Хіти тижня. Неймовірно ідеальна фігура: Дзюдоїстка Білодід показала, як відпочиває на Мальдівах після Олімпіади-2020 (фото)

Українська дзюдоїстка Дар'я Білодід насолоджується відпусткою після успішного виступу на Олімпіаді-2020, повідомляють Патріоти України.

Після завоювання бронзової медалі Олімпіади-2020 Дар’я Білодід вирушила у відпустку на Мальдіви і похизувалась перед фанатами своєю ідеальною фігурою. "Тааак! Відпустка, про яку я мріяла", - написала 20-річна Білодід під світлинами з пляжу. Фанати з різних країн засипали дзюдоїстку компліментами в коментарях.


Важливий крок: ЄС продовжить статус тимчасового захисту для українців, - Стефанішина

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:56

Європейська комісія та Україна погодили продовження статусу тимчасового захисту для українців в ЄС. Його переглянуть, коли покращиться безпекова ситуація в країні. Втім зараз для цього передумов немає. Про це повідомила віцепремʼєр-міністерка з питань ...

Мобілізація в Україні триває: В який термін треба пройти ВЛК і які нюанси варто знати

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:30

11 квітня 2024 року Верховна Рада ухвалила новий закон про мобілізацію. Всі, хто офіційно визнаний обмежено придатним, повинні повторно пройти перевірку ВЛК впродовж 9 місяців. Проходження ВЛК є обов’язковою процедурою для всіх громадян, які бажають вс...