Хіти тижня. "Нехай слово "мир" застрягне вам у горлі і "вже не та війна" так само": Дівчина бійця ООС повідомила про його загибель від кулі снайпера на Донбасі (фото)

Микола Сорочук

На Донбасі загинув воїн Збройних сил України Микола Сорочук із Луцька. Трагедія трапилася 22 січня. Героя вбив ворожий снайпер. Про смерть захисника повідомила на своїй сторінці у Facebook його дівчина Ярина Чорногуз. Вона зазначила, що іще встигла поспілкуватися з коханим у ніч перед трагедією, передають Патріоти України.

"Сьогодні з життя пішов хлопець, якого я любила. Сьогодні вночі він писав мені, що шкодує, що не зміг учора мене побачити і почути. А сьогодні вранці його вже немає. Я не вірю в це. Не вірю, що ніколи не почую цей голос більше. Нехай слово "мир" застрягне вам у горлі і "вже не та війна" так само. Я хочу смерті тому снайперу, який це зробив. І він її отримає", – написала дівчина.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...