Хіти тижня. "Немає нічого вічного": Вчений назвав дату кінця світу на Землі

На той час, коли це станеться, життя на нашій планеті вже не буде, переконаний науковець.

Кінець світу на Землі може настати приблизно через 150 млн років. Про це розповів учений з Національного космічного агентства України (НКАУ) Едуард Кузнєцов, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Немає нічого вічного. Тому кінець світу настане і на Землі. Але на той час, коли це станеться, життя на нашій планеті вже не буде", - сказав він.

"Сонячна система почала утворюватися 10 мільярдів років тому. Сонце з'явилося приблизно в один час із Землею - 5 мільярдів років тому. Ну ось, ще приблизно такий же термін Сонце прослужить. А потім згасне", - додав учений.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...