Хіти тижня. "Немецкие деды воевали": В окупованому Криму і Росії зганьбилися через День перемоги (фото)

В анексованому Криму та Росії зганьбилися з підготовкою до Дня перемоги, повідомляють Патріоти України.

На банерах і плакатах до 9 травня допустили безглузді помилки як з написанням слів, так і з датами, на що звернули увагу користувачі соціальних мереж.

Наприклад блогер Михайло Голуб в Twitter звернув увагу, що на "переможному" плакаті показали німецького солдата, замість радянського. "Німецькі діди воювали", – підписав блогер.

А Telegram-канал "Орфосвінство і ідіомаркетінг" показав вітрину торгового центру, на якому розклеїли напис: "З днем великої перемоги. Вічна паять героям! 1945 – 2019". Тут же виникло питання, що це за дати війни, яка за логікою триває досі, і кого в Криму хотіли паяти.

Telegram-канал "Білгород №1" показав тумбу з плакатом напроти художнього музею. "Місто Крим наш", - підписали під знімком.

\

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...