Хіти тижня. "Ненавиджу! Ви все знали!": Російська фігуристка влаштувала істерику тренерам, бо не отримала "золото" в Пекіні (відео)

Російська фігуристка Олександра Трусова не змогла стримати емоцій та влаштувала бурхливу істерику після виступу у довільній програмі на Олімпіаді-2022. За підсумками двох прокатів 17-річна спортсменка стала другою та здобула срібну медаль турніру, інформують Патріоти України.

Однак цей результат неймовірно засмутив уродженку Рязані, яка буквально "злетіла з котушок" після завершення змагань. Трусова в емоційній формі заявила своїм тренерам, що ненавидить спорт, в якому їй на міжнародній арені так і не вдається завоювати "золото".

"Ненавиджу всіх! Ненавиджу! Не хочу нічого більше робити у фігурці, ніколи в житті! Ніколи, я ненавиджу цей спорт! Ненавиджу її, ненавиджу все це! У всіх є золота медаль, у всіх! А в мене ні! Не треба, будь ласка, ви все знали! Всі знали! Ніколи більше не вийду на лід! Ніколи! Я ненавиджу! Це неможливо, так не можна! Так не можна", – заявила у сльозах Олександра.

Відео моменту потрапило до прямої трансляції змагань у Пекіні.

Олександра Трусова стала віцечемпіонкою Пекіна-2022.

Зазначимо, що Трусова ніколи не вигравала чемпіонатів Європи та світу. Її максимальний результат на цих змаганнях – "бронза". Крім того, спортсменка не ставала чемпіонкою Росії.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...