Хіти тижня. Неосудний? - У справі про вбивство Даші Лук'яненко стався новий поворот

Підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко Миколу Тарасова направили на комплексну психолого-психіатричну експертизу.

Микола Тарасов і Даша Лук'яненко

Відповідну постанову виніс суд 9 серпня. Обстеження він пройде в Одеському обласному центрі психічного здоров'я, передають Патріоти України з посиланням на Думська.

Перед експертами поставили завдання перевірити, чи був Тарасов осудним на момент скоєння злочину.

Зазначимо, що клопотання про проведення огляду подав слідчий, а прокурор його підтримав. Тарасов і його захисник проти проведення експертизи також не заперечували.

Крім того, суд продовжив утримання підозрюваного під вартою ще на два місяці.

Нагадаємо, Тарасову закидають одразу чотири злочини, передбачені КК: частина 2 ст. 146, частина 4 ст. 152, пункти 2 і 10 частини 2 ст. 115, ст. 297 – "викрадення", "замах на зґвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітнього, поєднане із зґвалтуванням" і "наруга над тілом".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...