Хіти тижня. "Непереможна армія" Х*йла: Як дико знущалися над солдатом, котрий убив вісьмох своїх мучителів

В день вбивства, 25 жовтня, Раміль Шамсутдінов відмовився мити підлогу, а командир роти поставив завдання підлеглим «домогтися виконання його завдання будь-якою ціною».

Над солдатом жорстоко познущалися. Фото: скріншот з відео.

Російський солдат-строковик Раміль Шамсутдінов розстріляв своїх вісьмох співробітників за те, що вони систематично знущалися над ним. Про це повідомляє телеканал ATR, передають Патріоти України.

За інформацією джерел телеканалу, Шамсутдінов піддавався фізичному насильству з боку загиблих. Так, в день вбивства, 25 жовтня, Раміль Шамсутдінов відмовився мити підлогу, а командир роти поставив завдання підлеглим «домогтися виконання його завдання будь-якою ціною». Товариші вирішили домогтися виконання наказу командира шляхом принижень і знущань. Так, Шамсутдінова били і занурювали головою в унітаз.

Отримавши в руки зброю, солдат просто розстріляв своїх кривдників. Згідно з наявним в розпорядженні ATR.ua аудіозаписом, солдат не розкаюється у скоєному.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...