Хіти тижня. Непереможного російського боксера освистали у США за прапор РФ (відео)

Поєдинок завершився одноголосним рішенням суддів на користь росіянина 120-107, 119-108 і 119-108, а коли Бівол вийшов на інтерв'ю, глядачі обурено засвистіли.

Дмитро Бівол

Знаменитий російський боксер Дмитро Бівол (17-0, 11 КО) був обсвистаний трибунами Wintrust Arena в Чикаго після перемоги над домініканцем Леніном Кастільо (20-3-1, 15 КО), передають Патріоти України.

"Я думаю, ця реакція була більше не на бій, а на те, що я виніс прапор. Що тут поробиш? Адже під час бою було все нормально, а як дали мені прапор, публіка трохи загула", – цитують Бівола росЗМІ.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...