Хіти тижня. Неповнолітні хвойди, алкоголь, сварка, смерть: Подробиці масового вбивства в російському Єкатеренбурзі

У Єкатеринбурзі під час вечірки п'яний власник квартири розстріляв своїх гостей - двох приятелів і дівчину. Двом дівчатам вдалося вижити.

Сумна історія почалась з того, що компанія 30-річних чоловіків познайомилася в інтернеті з трьома дівчатами віком 16, 17 і 18 років. У п'ятницю ввечері, 6 листопада, друзі заїхали за дівчатами на автомобілі і вирушили веселитися на квартиру до одного із залицяльників, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Під час п'янки між друзями виник конфлікт. Господар квартири, 34-річний раніше судимий за крадіжку охоронець, дістав карабін "Сайга" і вбив трьох людей. Після цього він наклав на себе руки.

Відомо, що з квартири дзвонили в поліцію і просили про допомогу. Чоловік встиг повідомити, що його тримають в заручниках. Прибулі незабаром поліцейські зламали двері і виявили наслідки бійні.

Зараз лікарі борються за життя 17-річної дівчини, яка знаходиться в реанімації. 18-річна Поліна від отриманих ран померла на місці. 16-річна школярка Марія відбулася легким переляком.

Імена та вік загиблих:

  • Поліна, 2002 року народження;
  • Антон, 1988 року народження;
  • Олег, 1984 року народження;
  • Дмитро, 1986 року народження - стрілок.

"Я прокинулася від звуку пострілів. Простий хлопець. Дружини у нього не було, розведений. Дитину (приблизно другий клас) він сюди приводив на канікули", - розповіла сусідка вбивці.

"Я виходив з дому і почув постріли. Забіг на п'ятий поверх, а там на сходовій клітці лежить труп в крові", - розповів ще один житель будинку.

Вижила школярка Марія виховується матір'ю, перебуває на обліку за вживання спиртних напоїв і втечу з дома.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...