Хіти тижня. Непроста "птиця": Кого підірвали в джипі на Львівщині (фото)

Загиблий був пов'язаний з гральним бізнесом і одним з місцевих кримінальних авторитетів.​

Автомобіль Mitsubishi Pajero вибухнув рано вранці у вівторок, 28 липня, в селі Княжий Міст Мостиського району на Львівщині. Загинув 41-річний житель Львова, повідомляють Патріоти України.

За інформацією львівського видання ZAXID.NET, це Тарас Іваничко - власник кількох фірм, які займалися ремонтом автомобілів, видобутком піску і гравію, будівництвом, а також нічними клубами. За припущенням видання, він також був пов'язаний з гральним бізнесом і одним з місцевих кримінальних авторитетів.

Вибух стався, коли бізнесмен сідав в машину. На місці замаху працюють слідчо-оперативна група, кінологи, експерти. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». Ведеться слідство, яке не виключає, що це початок переділу сфер впливу в кримінальному світі.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...