Хіти тижня. "Нереальний КОПець": В Україні помітили поліцейське авто з унікальним номером і вартістю в мільйони (відео)

На одній із вулиць Одеси помітили поліцейську Porsche Panamera за 3,2 млн гривень.

Відповідне відео з'явилось у Facebook-спільноті ЗупиниЛося, передають Патріоти України.

Porsche Panamera 4E Hybrid Sport-Turismo має червоні транзитні номери, тобто тільки-но надійшла у розпорядження поліції. Автомобіль розфарбований у ліврею патрульної поліції та має номер 0007.

Є версія, що це авто розфарбували для зйомок фільму.

"Виявилося машину взяли для зйомок комедії "Нереальний Копець", яку зараз знімають на Одеській кіностудії. Сюжет в тому, що нібито герой мажор повертається з Америки в Україну, де його відправляють служити в поліцію", - пишуть Police Control Ukraine у Facebook.

Аналогічний автомобіль на сайті офіційного дилера німецької марки в Україні коштує від 3 178 480 грн. Він може розганятися до сотні за 4,6 с та має максимальну швидкість 275 км/год. Цей гібрид загальною потужністю 462 к.с. має дуже незначну витрату пального – всього 2,5 л на 100 км.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...