Хіти тижня. Несамовиті монстри мало не згризли бідолашну: Дівчина присіла на лавочку в метро і втратила дар мови (фото, відео)

У харківському метро на дівчину напали скажені клопи.

Напад клопів в метро налякав пасажирів не на жарт. Інцидент стався у метро міста Харкова. Відповідну інформацію було оприлюднено Telegram-каналом "Народний Ревізор", який збирає споживчі скарги, в тому числі таких, які стосуються протиепідемічних заходів в магазинах, передають Патріоти України.

"Напад клопів в метро. Кілька днів тому на платформі станції метро "Пушкінська" дівчина присіла на лавочку. Через хвилину вона відчула, що щось колить в ногу, а коли подивилася на ту саму лавочку, у неї відняло дар мови", - йдеться у повідомленні.

На наступний день, коли нога опухла і почервоніла, пара підійшла до контролера станції і пояснила ситуацію, але та відправила зі скаргами до поліцейського. Поліцейський же сказав: нічого страшного, це комарі.

Наступного дня дівчина знову пішла перевірити виправили ситуацію чи ні. Природно, клопи як жили в крамниці, так і продовжують жити і кусати пасажирів метро.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...