Хіти тижня. Несмачний! - Дайвер опинився в пащі кита, але потім тварина його виплюнула (відео)

Кит зрозумів, що йому попалася не надто смачна їжа, і відразу відкрив рот...

Редакція National Geographic звернула увагу на відеозапис дивної події, що сталася наприкінці зими з фотографом з ПАР Райнером Шрімпфом, передають Патріоти України.

Шрімпфу 51 рік, і останні 15 років він займається організацією дайвінг-турів. У лютому він з групою вирушив знімати хід сардин (sardine run - це щорічна міграція мільярдів риб вздовж південно-східного берега Африки) в районі Порт-Елізабет, де риб ловлять акули, пінгвіни, тюлені і птиці.

Під час спроби зробити один з кадрів дайвера схопив вусатий кит (полосатик Брайда). «Я намагався сфотографувати акулу, що вривається в зграю сардин, коли раптом щось різко стиснуло моє стегно, а потім мене накрила темрява», - розповідав потім Шрімпф.
Кити не їдять людей, а їх стравохід пристосований для набагато більш дрібної їжі, тому бути з'їденим фотографу не загрожувало. Однак тварина могла пірнути з жертвою під воду і почати занурення, і Шрімпф міг задихнутися. «Мені залишалося тільки затримати дихання», - розповідає він.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...