Хіти тижня. "Нестримний секс і кокаїн": Російська співачка українського походження розкрила брудні подробиці свого життя (відео)

Лоліта зізналася, що підсіла на наркотики у 40 років та пустилася берега.

Відповідну заяву Мілявська зробила у випуску AGENTSHOW з Анастасією Івлєєвою, передають Патріоти України.

За словами Лоліти, вся проблема полягала в тому, що вона спробувала наркотики занадто пізно, коли всі вже відгуляли. "Я думаю, це звичайний злам людський. Коли все життя працюєш і життя не бачиш... Коли раптом починаєш його бачити, а воно виявляється іншим. А в цей момент, коли починаєш його бачити, ламається те, яке було для тебе вакуумом", - пояснила вона.

Таким чином, додала Мілявська, і підсаджуються на наркотики, коли приходить усвідомлення. "Ти просто думаєш: та нас*ати на всіх! І пуститися берега! І я пустилася берега в 40 років. Кокаїн, гульки - все, що завгодно. Нестримний секс", - розкрила вона подробиці.

Лоліта також додала, що до своєї залежності кількість сексуальних партнерів можна було перерахувати по пальцях. "А ось після воно вже пішло ... руки закінчилися. Перший час я рахувала. Це був безглуздий доказ собі: а що, так можна? Потім це все закінчилося. Я зрозуміла: або я себе руйнуватиму, або мені це не треба. Я вирішила, що не треба", - підсумувала Лоліта.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...