Хіти тижня. "Нет войны? Носом в ампутации ткнуть!": Волонтер розповіла про тяжко поранених бійців ЗСУ

До київського шпиталю 13 листопада привезли двох бійців Збройних сил України, поранених на Донбасі. Про це повідомила волонтерка Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона розкритикувала тих, хто заперечує війну в Україні, та висловилася про поведінку телеведучої Сніжани Єгорової.

"Сьогодні зайшла до пораненого воїна з останнього борту. Хлопчисько зовсім, ноги, руки обгорілі, все в бинтах, в синці, а він дивиться на мене і ще намагається посміхатися. Буквально вчора ввечері, включаю ТВ, а там Єгорова, розповідає, мовляв все, що обіцяла нова влада, майже все зроблено, а головне, дослівно, "зупинені бойові дії, відведені війська", – обурилася волонтерка.

За її словами, ведучу варто "взяти носом в ці обгорілі ноги сунути і показати як припинилися обстріли". Вона нагадала про бійців ВСУ, які отримали поранення, і розкритикувала тих, хто заперечує наявність військових дій в країні.

"Всіх, для кого немає війни, немає поранених, немає бортів, треба за комір і носом в страшні рани і ампутації. Ось чесно, ненавиджу просто. В одній країні живемо з абсолютно байдужими, тупими і безсовісними створіннями. Саме вони заслуговують ось таку клоунську владу, щоб їх гнобили і всіляко знущалися", – підкреслила волонтерка.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...