Хіти тижня. Незважаючи на потворну зовнішність: Норвежець зловив рибу-химеру і з'їв її

Витягнута з води риба загинула в результаті різкої зміни тиску.

В північній Норвегії поблизу острова Аннойаі 19-річний Оскар Ландау (Oscar Lundahl) ловив синього палтуса, але зловив морського щура - рибу з величезними опуклими очима, передають Патріоти України з посиланням на Sky News.

Чоловік закинув гачок на глибину 800 метрів і використовував в якості наживки макрель. Витягнута з води риба загинула в результаті різкої зміни тиску. Ландау забрав улов додому. Незважаючи на потворну зовнішність, риба виявилася смачною.

Морський щур (інша її назва - риба-химера) - далекий родич акули. Рибина не є небезпечною для людини. Свою назву отримала через довгий і тонкий хвіст, який нагадує щурячий. Величезні очі морського щура відбивають світло, подібно до котячих, і допомагають орієнтуватися в темряві.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...