Хіти тижня. "Ніч з нею коштує 30 тисяч рублів": Розсекречено темне минуле російської нареченої Деппа (фото)

Колишні колеги дівчини розповіли, що вона могла займатися ескортом.

Поліна Глен. Фото: Інстаграм.

Російська наречена голлівудського актора Джонні Деппа Поліна Глен виявилася не тією, за кого себе видає, повідомляють Патріоти України.

"Про Поліну та її подругу Аню ходили чутки, що дівчатка займаються ескортом. Доказів не було, але вони часто відлучалися нібито у справах",— розповіла танцівниця Олеся Соловйова.

Також за її словами, Поліна постійно зависала на сайтах знайомств і розповідала, що шукає багатого чоловіка. На прикметі у неї було одразу кілька кандидатів. Зазначається, що інформація про те, що Глен надавала інтимні послуги за гроші, дійшла і до американських шанувальників артиста.

"Ми відшукали сайти, де висять анкети Поліни. Ніч з нею коштує 30 тисяч рублів. Не вірю, що Глен виходить заміж за Джонні. Так, в Інтернеті з'явилися знімки, де вони цілуються. Думаю, вона сама і злила їх заради піару", — прокоментувала прихильниця Аманда Петроу.


Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...