Хіти тижня. "Ніхто не перевіряє": У мережі показали, як каравани заробітчан із Європи повертаються в Україну

У зв'язку з поширенням COVID-19 у всьому світі з півночі 16 березня в Україну припинили впускати іноземців, а також закрили близько сотні пунктів пропуску. РНБО рекомендувало українцям повернутися з-за кордону до 17 березня.

У зв'язку з катастрофічною ситуацією в європейських країнах, особливо в Італії, багато українських заробітчан стали повертатися в Україну. На західному кордоні скупчилися багатокілометрові черги з автомобілів і пішоходів, деякі з яких більше доби не могли потрапити на батьківщину. Фото пішої черги з польсько-українського кордону опублікували в мережі, передають Патріоти України.

Очевидець пише, що ніхто заробітчан не перевіряє, та це й неможливо зробити через такий наплив людей. Можливо, серед тих , хто повертаються, є і носії вірусу COVID-19, але навряд чи ці люди будуть дотримуватися режиму самоізоляції.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...