Хіти тижня. Ніколи не робіть так! У Росії сплячій дівчині заповзла в рот змія - побачене налякало навіть медиків

Величезна змія, довжиною близько метра, заповзла в рот росіянці з села Левашов в Дагестані, коли вона заснула під деревом у дворі будинку. Про цей випадок розповідає сайт 5-tv.ru, передають Патріоти України.

Втомлена жінка серед білого дня присіла під деревом і тихенько заснула. В цей час змія, що проповзала поруч, залізла їй у відкритий рот. Діставати рептилію довелося медикам.

Відео остаточної фази операції доступне за посиланням.

На кадрах видно, що потерпіла перебуває під наркозом. За допомогою спеціального шланга змію витягли з рота жінки, після чого її кинули в таз. Під час операції співробітниця лікарні, яка діставала змію, була явно перелякана.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...