Хіти тижня. Ніколи не розпізнаєте: Лікар назвав новий несподіваний симптом коронавірусу

Реаніматолог, анестезіолог з Ізраїлю Борис Бриль назвав новий несподіваний симптом коронавірусу, через який хворобу складно відрізнити від звичайної застуди. Про це він заявив в ефірі ObozTV, передають Патріоти України.

За словами лікаря, симптомом захворювання на COVID-19 може бути не тільки сухий кашель, але і кашель з мокротою.

"У 97% - температура. У 76% людей - слабкість і біль у м'язах. У 67% - сухий кашель, у 36% - кашель з мокротою", - перерахував Бриль найпоширеніші симптоми коронавірусу.

Він назвав шарлатанством спосіб перевірки зараження коронавірусом за допомогою затримки дихання на 10 секунд. "Мовляв, якщо дихання затримати можеш, то у тебе його немає, а якщо не можеш, то він у тебе є. Це можуть розповідати лише шарлатани", - підкреслив лікар.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...