Хіти тижня. Ніколи не вирощуйте вдома! Ці кімнатні рослини накликають біди і нещастя

Деякі кімнатні рослини здатні накликати на дім біди і нещастя. Біоенергетики вважають, що їх краще віднести в офіс або прикрасити ними будь-які нежитлові приміщення, передають Патріоти України.

Фікус

Раніше до цієї рослині ставилися з великою повагою. Цей вазон з великими м'ясистими листям був чи не в кожному будинку. Але тепер ставлення до фікуса каучуконосного змінилося. Багато хто стверджує, що фікус приносить жінкам нещастя. Якщо вони тримають його вдома, то дуже скоро можуть втратити коханого чоловіка. Фікусу навіть дали відповідне прізвисько - "квітка вдови".

Плющ

Плющ називають мало не головним ворогом домочадців. Рослина вже давно заслужила погану славу "енергетичного вампіра", здатного витягати у мешканців дому життєві сили. Вважається також, що плющ негативно впливає на чоловіків, підштовхуючи їх до розгульного життя і зрад. Біоенергетики настійно не радять тримати цю невибагливу квітку в домі.

Сансевієрія

Сансевієрія, або в народі "щучий хвіст", давно користується величезною популярністю. Але фахівці вважають, що приносити додому цю кімнатну рослину не варто. Адже вона має дуже сильну руйнівну енергетику, спрямовану на руйнування сімейного щастя.

Калла

Кали дуже витончені і красиві, але їх присутність в домі приносить смуток, тому краще відмовитися від такої краси заради спокою. Крім того, вважається, що ці квіти притягують смерть - у деяких народів квітку заведено приносити на кладовище.

Дифенбахія

Багато хто чув про те, що листя дифенбахії має сік, який містить токсичні речовини, і тому при попаданні соку в організм може виникнути отруєння. Але це ще не все - крім отруйного соку рослина своєю присутністю здатна відібрати всі сили і здоров'я домочадців.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...