Хіти тижня. Ніколи в житті такого не бачив: Маріуполь шокував блогера зі США (відео)

Пітера Сантенелло вразила шлакова гора на узбережжі моря і те, що місцеві жителі поблизу неї відпочивають і купаються.

Маріуполь шокував американця. Фото: Ukrainer.

Американець Пітер Сантенелло побував у Маріуполі і розповів, що шокований екологічною ситуацією в місті, закопченістью будинків і тим, що на вулицях немає чим дихати, зазначають Патріоти України.

Сантенелло з перших хвилин на відео каже, що ніколи такого міста не бачив. При цьому, він кілька років живе в Україні і записує відео про українські міста. Блогер розповів, що незважаючи на те, що Маріуполь межує з територією проросійських бойовиків, тут не відчувається близькості війни.

"А ще тут є заводи. Ці заводи створюють завісу над містом. Я одразу відчув це місце. Я відчув повітря, я почав відчувати, як мій ніс та очі почали трохи пекти. Можна вдихнути і почуваєш, як стає важче дихати", - каже він.

Також американець зазначає, що бачив багато людей у місті, що постійно кашляють. Крім того Сантенелло вразила шлакова гора на узбережжі моря і те, що місцеві жителі поблизу неї відпочивають і купаються.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...