Хіти тижня. "НКВДист-кровопивця" виходив погуляти? У Львові під могилою радянського розвідника виявили підкоп (фото)

Підкоп був зроблений в клумбі позаду пам'ятника на могилі Миколи Кузнєцова.

На Пагорбі слави у Львові, ввечері 31 грудня, перехожий виявив підкоп могили радянського агента НКВД Миколи Кузнєцов, повідомляють Патріоти України.

Підкоп був зроблений в клумбі позаду пам'ятника на могилі Кузнєцова, яма зверху була прикрита дошкою. Мета підкопу поки незрозуміла, але, не виключено, йдеться про спробу викрасти останки радянського агента або про підготовку до підриву могили.

На місце виїжджали поліцейські, надати більш детальну інформацію вони пообіцяли 2 січня. Підкоп засипали, слідів втручання майже не помітно.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...