Хіти тижня. "Новічок" у дії? Переданий Росії пропаганд**н Вишинський раптово потрапив до лікарні

Головний редактор видання "РІА Новости Україна" Кирило Вишинський, який звинувачувався в держзраді і був виданий Україною Росії в рамках обміну "35 на 35", раптово потрапив до лікарні. Про це повідомило російське видання "Росія сьогодні", передають Патріоти України.

Журналісти відзначили, що колишній затриманий сам розповів про свою госпіталізацію. Також Вишинський заявив, що не зможе приїхати до Києва на засідання суду у його справі 23 вересня.

"Кирило Вишинський повідомив, що він госпіталізований і навряд чи зможе особисто бути присутнім на засіданні суду в Києві у його справі", - заявили в виданні. Слід зазначити, що засідання суду в Києві у справі Вишинського, яке повинно було відбутися 16 вересня, було перенесено на 23 вересня у зв'язку з відпусткою судді.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно