Хіти тижня. Новорічні премії в одній зі столичних школ шокували мережу

Розмір премій для вчителів та працівників школи зовсім не залежить від посади...

В мережі оприлюднили документ із преміями для вчителів однієї зі шкіл Києва, деякі з них просто вражають своїми цифрами. Про це написала в Facebook засновниця громадської організації "Батьки SOS" Олена Парфьонова, передають Патріоти України.

"Мені здається систему оплати вчителів і працівників шкіл варто змінювати (це до дискусії проекту ЗУ про ПЗСО) . Це премії в одній столичній школі, але як бачимо - дуууже суб‘єктивне бачення керівника, прям дуже - як бачимо в залежності від ставлення до керівництва", - йдеться в повідомленні.

Дійсно, судячи із документу, розмір премій для вчителів та працівників школи зовсім не залежить від посади. Наприклад в школі два вчителя інформатика: у першого премія 15 тис. у другого - 3 тис.

"Керівник гуртка в немилості?", "Просто шок: премія прибиральниці і вчителя інформатики...", "Цікаво, що намила прибиральниця на премію 10 000, коли у історика 3 000. Це, напевно, той випадок, коли в ролі прибиральниці виступають "мертві душі"", "Це гроші, які виділяються школі. В кінці року "зекономлені" розподіляються на премії, розподіляє директор установи на свій розсуд", "У кого більші цифри той явно товаришує з директором", "Нічого собі премії! Відчуття, що ми живемо не в одній країні! Нам взагалі до Нового року ніколи не давали премій! Тільки до Дня вчителя і максимальна 500гривен", "Огого! Таке реально є? У нас позашкільний заклад, так всім викладачам по тисячі грн обіцяли дати (не знаю скільки директору тільки. А охоронцям і прибиральниці - по 600", - пишуть у коментарях.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...