Хіти тижня. "Ну і ж*па. Гірше Сердючки": Зрадниця Ані Лорак епічно зганьбилася на "Пісні року" (фото)

Українська співачка Ані Лорак, яка виїхала жити в Росію, виступила на "Пісні року" в Москві. Але шанувальники стали обговорювати не її спів, а наряд, в якому вона виступала. Справа в тому, що артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото з виступу в костюмі бежевого кольору з подяками продюсеру Ігорю Крутому, що дав їй можливість виступити на цьому концерті, передають Патріоти України.

"Пам'ятаю маленькою дівчинкою я дивилася цей фестиваль і мріяла, щоб одного разу мою пісню назвали піснею року. Сьогодні у мене безліч нагород і всі вони виткані з вашої любові! Спасибі, що завжди поруч, наша взаємна любов!" - написала Лорак під фото.

Але ось сам знімок і образ зірки зовсім не сподобався підписникам. Багато людей написали, що такий костюм дуже повнить і взагалі невигідно підкреслює фігуру. Зазначимо, що співачка вибрала для виступу обтягуючий костюм з люрексом і з піджаком, що дуже підкреслює стегна і додає їм об'єм. Укладку Лорак зробила незвичайну теж - її волосся завили в кучері.

Багато шанувальників розкритикували наряд співачки та висловили свої емоції.

  • Убогий костюм
  • Фу, зіпсувала фігуру
  • Кім Кардашьян
  • Силіконова лялька
  • Ну, і *опа
  • Груди, як у Сердючки
  • Костюм дуже повнить!.

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...