Хіти тижня. "Ну ось ні, не моя тема": Дружина відомого українського співака зізналася, чому в них немає дітей (фото)

Дружина лідера гурту ТНМК ("Танок на майдані Конго") Олега Михайлюти 46-річна дизайнерка Ольга Навроцька розповіла, чому в них досі немає дітей, передають Патріоти України.

У програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна дизайнерка поділилася особистим життям. Так, вона заявила, що народжувати дітей не поспішає, аргументуючи факт невідповідним уже віком. Але сам 46-річний Фагот не проти мати ще одну дитину.

"Олег дуже не проти був би, але в мене у принципі вже і вік такий, що вже це важкувато зробити і є певні ... Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, тому я childfree, виходить", – зізналася Навроцька.

Крім того, Фагот і Навроцька живуть у цивільному шлюбі 11 років. Дизайнерка пояснила, чому вони досі не одружилися. Як виявилося, Фагот робив пропозицію руки і серця Навроцькій, однак, за словами зірки, це сталося у невідповідний момент.

"Він його робив на самому-самому початку, коли я намагалася від нього втекти. Загалом, робив, але невчасно. Я думаю, що якби ми напилися десь у Лас-Вегасі й пішли одружилися, це мені сподобалося б. А так, ні, не хочу", – пояснила дизайнерка.

Варто зазначити, що у Фагота є 10-річний син Микита від попередніх стосунків. Коли артист познайомився з Навроцькою, він зустрічався із журналісткою на ім'я Настя. Попри те, що дівчина була від нього вагітна, музикант розірвав ці стосунки. Він не зрікся дитини і бере активну участь у її вихованні.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...