Хіти тижня. "Никто нас не спасет. До встречи на том свете": Мешканці окупованого Донецька в паніці через коронавірус

"Громадян республіки" переконують, нібито "ситуація під контролем", але ніхто в це не вірить.

У місцевих пабліках жителі так званої «ДНР» обурюються через нахабну дезінформацію та бездіяльність керівництва фейкової «республіки», яке запевняє, що «ситуація з коронавірусом під контролем», передають Патріоти України.
«Міністр охорони здоров'я ДНР» Долгошапко бадьоро рапортує, що підтверджено лише два випадки захворювання. Тим часом люди пишуть про переповнені інфекційні і терапевтичні відділення, куди пацієнтів привозять з «незрозумілою пневмонією». «У нас реально паніка. Ми прекрасно розуміємо, що ніхто нас не врятує - лікарів просто немає. Ні ліків, ні захисних засобів - немає нічого», - поділився донеччанин.

Коментарі користувачів соцмереж підтверджують його розповідь:

«Доскакались с трехцветной тряпкой, добегались на референдумы. Эх, молодежь жалко».

«Учитывая, сколько суммарно туберкулезников, больных СПИДом и диабетиков, смертей должно быть на несколько порядков больше».

«Масок нет? Георгиевской лентой закрывайте лицо, спасает от всего!»

«Какая разница, от чего умирать: от голода, снаряда или вируса? Тупоголовое правительство „ДНР“ вас не спасет. До встречи на том свете».

Слушайте, а если без балды, у кого-то еще остались деньги на пожрать? Ведь пенсы наши все — кирдык на месяц или даже больше. В рашке тоже ж… па с деньгами, границы перекрыты. Помните, как «Метро» в 2014-м грабили? Какие магазины теперь брать будем?".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...