Хіти тижня. О, щасливчик! Боєць ММА, програючи свій чемпіонський пояс більш потужному супернику, несподівано для всіх вирубив опонента "сліпим" ударом (відео)

:

Серджіо Петтіс

Американський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Серджіо Петтіс (22 перемоги, 5 поразок) здобув яскраву перемогу над японцем Кедзі Хорігучі (29 перемог, 4 поразки) у рамках турніру Bellator 272, що проходив у Анкасвіллі (США), зазначають Патріоти України.

Японський спортсмен упевнено діяв у октагоні, його перевага ні в кого не викликала сумнівів. Достатньо сказати, що на кінець четвертого раунду статистика ударів була 73:19 на користь Хоригучі! Але сталося непередбачене — в одному з епізодів Петтіс, який захищав свій чемпіонський пояс у найлегшій вазі, викинув удар з-за спини, яким «вирубив» опонента, і Кедзі без почуттів звалився на канвас.

«Я подумав: „Чуваче, я програю цей бій. Я маю зробити щось видовищне“. І мені це вдалося в потрібний час. Мої тренери завжди кажуть мені: „Якщо ти відкриєшся, ти один із найкращих у світі“. І це те, до чого я прагну. Мені лише 28 років, і цей бій показав, що мені є над чим попрацювати», — поділився своїми емоціями переможець після бою.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...