Хіти тижня. Обдурили модераторів сервісу: На YouTube набирає популярності "гола йога" (фото)

Ті, хто публікує контент у відеосервісі знайшли лазівку – при публікації вони позначають ролики як освітні.

На YouTube набирають популярності ролики з оголеною йогою, незважаючи на те, що сервіс суворо модерує контент. Про це розповів блогер Деррік Блекман у Twitter, передають Патріоти України.

"Хтось порадив мені пошукати "гола йога" на YouTube, і я не можу перестати сміятися", - підписав пост чоловік.

Правила адміністрації YouTube свідчать, що будь-який контент видалятимуть за оголення або порнографію. Ті, хто публікує контент у відеосервісі знайшли лазівку – при публікації вони позначають ролики як освітні.

Виявилось, що справді існує школа голої йоги – The Naked Yoga School у Нью-Йорку. Її представник повідомив, що вони не мають YouTube-каналу та деякі їхні відео вкрали. "Сподіваємось, що Google вживе необхідних заходів", - прокоментував інструктор школи оголеної йоги.

На YouTube-каналі фейкової йоги публікують не тільки вкрадений контент. Популярності набирають ролики, які починаються зі звичайного тренування, але потім у процесі дівчата роздягаються. Оператор знімає їх з "правильних" відвертих ракурсів.

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...