Хіти тижня. Обережно, шахраї! У мережі повідомляють про дивні дзвінки з Німеччини

Щоб не попастися на прийом шахраїв просто не відповідайте на дзвінок з номера, який починається на +49 і відправляйте номер в чорний список.

У Києві мешканцям надходять дзвінки з номера телефону, який починається з коду німецького оператора +49 і пропонують заробляти на біржі. Про це повідомляють користувачі соцмереж, передають Патріоти України.
Як відзначають користувачі, таким чином шахраї намагаються вкрасти ваші персональні дані, які потрібні для банківських операцій. Деякі розповідають, що шахраї пропонують заробити, вклавши гроші в фінансову піраміду і просять дані банківських карт і рахунків.
Якщо ви проігнорували виклик з одного номера, шахраї можуть намагатися додзвонитися до вас з інших номерів.
Щоб не попастися на прийом шахраїв просто не відповідайте на дзвінок з номера, який починається на +49 і відправляйте номер в чорний список.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...