Хіти тижня. Обережно, викликає рак! Названо найнебезпечніший продукт, який часто вживають українці

Кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози є раковою їжею, оскільки може прискорювати ріст пухлин, пише Food News, передають Патріоти України.

Його додають, наприклад, в кетчуп, заправки для салатів, йогурт, крекери, закуски, соус для стейка, яблучне пюре, пластівці, соки та інші безалкогольні напої,

Подібна добавка містить надмірно багато фруктози, яка обтяжує роботу печінки, перетворюючись там в глікоген, який сприяє накопиченню жирових відкладень.

У статті розповідається про результати експерименту, проведеного з двома групами мишей, схильних до розвитку злоякісних новоутворень товстого кишківника. Першу, експериментальну, поїли напоєм, який на три чверті складався зі звичайної води і на чверть - з кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози.

Другій давали звичайну воду. За підсумками експерименту, що тривав місяць, гризуни з першої групи набрали вагу. Також фахівці виявили, що у мишей з експериментальної команди збільшилися в розмірах пухлинні утворення.

Відповідно до опублікованого дослідження китайських і американських вчених, метастатичні ракові клітини здатні перепрограмувати свій метаболізм, щоб захоплювати нові органи; зокрема, вторинні злоякісні пухлини, що походять з патогенних тканин в товстому кишечнику, використовують фруктозу в печінці для свого зростання.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...