Хіти тижня. Обіцяє скаржитись на "фашистів" до Гааги: СБУ заборонила в'їзд в Україну відомому російському продюсеру

Максим Фадєєв. Фото: РБК.

Служба безпеки України відзвітувала, що за минулий місяць заборонила в'їзд в нашу країну 41-й персоні. Серед них дві досить відомі особистості: лідер КПРФ Геннадій Зюганов і російський музичний продюсер Максим Фадєєв, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу СБУ.

Зюганов в даний список потрапляє не вперше. Для нього заборона продовжена ще на 3 роки. А ось продюсер групи "Срібло" і співачки "Глюкози" вперше потрапив під заборону. В Україну він не зможе в'їжджати найближчі 3 роки. Однак сам Максим Фадєєв вважає це рішення неправомірним.

На своїй офіційній стаканчику в "Інстаграм" він повідомив, що має намір звернутися до Міжнародного суду в Гаазі. "Як вам? Це сьогоднішня новина! Упевнений, що Міжнародний суд в Гаазі, розбереться в правомірності такого рішення!" - написав продюсер в мікроблозі. Шанувальники Фадєєва з України засмучені такою новиною. Вони підтримали продюсера і музиканта, але підкреслили, що сумніваються в зміні ситуації.


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...