Хіти тижня. Обіцяли вбити з одного удару: Агресивна компанія на БТР тероризувала відпочиваючих на пляжі (відео)

Інцидент стався у Харкові на популярному сред місцевих пляжі.

У Харкові каталися по пляжу на БТРі. Фото: скріншот з відео.

У Харкові близько десяти чоловік роз'їжджали на БТР. Відео поїздки на незвичайному транспорті опублікували в соцмережах, передають Патріоти України.

За словами очевидців, інцидент стався на Журавлівці 12 липня. Пасажири БТР вимагали у відпочиваючих прибрати два автомобілі, припарковані біля берега, які заважали виїхати їм з води, при цьому поводилися агресивно і погрожували "вбити з одного удару". В результаті відпочиваючим довелося відігнати свої авто, щоб БТР проїхав.

Користувачі соцмереж в коментарях засудили поведінку чоловіків: "Бидло. У АТО їх, на передову", - написала користувач.

Представник Міонборони зазначив, що такі люди на передовій не потрібні. "Навіщо нам там бидло? Бидло нехай тут сидить. Нам потрібні нормальні люди", - написав військовий.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...