Хіти тижня. Обличчя скреп: Росіянин обматюкав 8-річного українця через ... програш у шахи

Партія закінчилася дивовижним матом пішаком, коли на віртуальній дошці ресурсу Lichess у дорослого гравця не залишилося жодної фігури, крім короля.

Росіянин грубо облаяв українського 8-річного хлопчика, якому програв у шахи в інтернеті. Про це розповів батько юного шахіста, киянин Віктор Пузанов у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Будь-який бразилець, індієць, американець здалися б після програшу тури, але тут ні. Воно продовжувало борсатися. І малюк вирішив поставити йому мат пішаком, просто, щоб показати йому його рівень. І воно почало сваритися", - написав чоловік.

Також Віктор опублікував скріни як листування гравців в чаті, так і самої фінальної розв'язки партії.

У хлопчика, який грав білими, залишалися дві тури (одна з них - ще в позиції після рокіровки), кінь і сім пішаків. Суперник українця втратив усе, а його чорний король виявився затиснутий фігурами дитини на "B8".

Можна припустити, що росіянин наполегливо продовжував партію, плекаючи надію на пат, але мотив його виявився не таким стратегічним. Чоловік аргументував небажання визнати поразку фразою в чаті - мовляв, "росіяни не здаються". Також він почав хамити 8-річній дитині та ображати за національною ознакою.

Хлопчик вирішив дати урок дорослому супернику-грубіяну, і поставив йому мат пішаком. Зазначимо також, що під час листування українець попереджав гравця, що поскаржиться адміністраторам шахового ресурсу на лайку, щоб того забанили.

"Вони таки безнадійні. Я не знаю, що з ними робити. Ця імперська с*ань буде нам с*ати завжди, і нашим дітям і нашим онукам. Мат пішаком малюк йому таки поставив. p.s. На лайки поскаржився, я його навчив. p.s.1 Довелося пояснювати, що таке "х**ол", хоча він інстинктивно зрозумів, що його намагалися зачепити. p.s.2 За помилки в правописі насварив. p.s.3 Шкода, мене не було поруч, підказав би написати, що ще як здаються, верещать як свині, лише б залишитися в живих", - зазначив батько маленького шахіста.

Користувачі мережі активно обговорюють таку красномовну демонстрацію неспортивної поведінки чоловіка, якого дитина, не піддавшись на провокації, "ввічливо" провчила та поставила на місце.

  • Це дуже епічно! Малюк просто красунчик!
  • Красивий мат. Випалена земля називається!
  • Яке дитя розумне, зважене та гідне. Вітаю вас. Гросмейстеру 8-річному респект.
  • Молодець хлопчик. Але читаючи скрін, я була готова розірвати супротивника!
  • Малюку привіт. Це настільки хрестоматійно, що таке не можна придумати просто. Такими треба народитися...
  • Ніколи не здавайся! Ганьбися до кінця! (с)

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...