Хіти тижня. Облив кислотою: Хлопець жорстоко познущався над нареченою перед весіллям (моторошні фото)

24-річний житель в'єтнамського курортного міста Дананг на ім'я Нгуєн Чионг Нам Хай напередодні весілля прийшов додому до своєї нареченої й облив її і її рідних кислотою, повідомляють Патріоти України.

Лан Ви Ле пояснила, що в кінці грудня, коли вони з нареченим уже подали заяву і завершували приготування до весілля, вона вирішила розірвати стосунки, оскільки втомилася від нападів ревнощів свого коханого.

За зізнанням дівчини, він навіть піднімав на неї руку. Але Нгуен, який працював на той час пожежним, наполіг на тому, що дві сім'ї повинні сісти за стіл переговорів і обговорити все по-дорослому.

1 січня Лан разом з батьками спокійно очікувала Нгуєна і його сім'ю у себе вдома. Але замість цього хлопець прийшов один, захопивши з собою лише банку кислоти. Зайшовши в будинок, Нгуєн виплеснув 750 мл кислоти на свою наречену. Трохи дісталося і її батькам. А сама Лан отримала серйозні опіки обличчя, рук і ніг — всього постраждало 46% шкірного покриву.

Хімічний опік залишив на тілі Лан жахливі чорні плями. За словами мами жертви, за останні п'ять місяців її дочка перенесла близько десяти операцій. Подекуди ділянки ураженої шкіри довелося вирізати, а на обличчі дівчини навіть знадобилася пересадка шкіри.

Сім'я нареченого за ці п'ять місяців жодного разу не прийшла провідати дівчину або її батьків. Нгуєна відсторонили від займаної посади, він повинен постати перед громадським судом найближчим часом.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...