Хіти тижня. Обраниця молодша на 30 років: 72-річний Шуфутинський таємно одружився

Новою обраницею співака стала танцівниця.

Співак і автор нашумілого хіта "3 вересня" Михайло Шуфутинський одружився втретє. Про радісну подію артист сам поділився в ефірі програми "Привіт, Андрію!" на каналі "Росія", передають Патріоти України.

Новою обраницею Шуфутинського стала танцівниця Світлана Юразова, яка молодша за нього на 30 років. "Світлана займається з танцювальною групою, займається питаннями піару, багато допомагає ... Виходити на сцену їй зараз ні до чого, тому що у неї набагато більше обов'язків – вона моя дружина", – заявив в ефірі артист.

Крім того, Шуфутинський зізнався, що знайомий з Юразовою вже 25 років. "Я її добивався багато років: але я був одружений, вона мені категорично відмовляла – практично у всьому. Працювали разом. І в той самий момент, коли я залишився один, Світлана стала практично єдиною істотою на всій земній кулі, яка мене зрозуміла. І спалахнуло почуття. Це почуття, яке не зникає і сподіваюся не вичерпається ніколи. Тому що це відчуття дає тобі зрозуміти, що ти живий, продовжуєш життя, що поруч з тобою близька людина ", – зізнався співак.

Також Шуфутинський заявив, що новий шлюб з Юразовою його сім'я сприйняла добре. "Моя сім'я дуже добре Світлану прийняла, і сім'я зрозуміла мене. Дуже радий цій обставині", - розповідав зірка.

До слова, Світлана Юразова відома як учасниця шоу балету Шуфутинського "Отаман". Пізніше кохана артиста зайняла посаду адміністратора колективу і персонального менеджера Шуфутинського. Від першого шлюбу Юразова виховує доньку Аріну.

Варто відзначити, що свій роман Юразова і Шуфутинський підтвердили 2019 року, коли їх удвох побачили на музичній премії "Вікторія". Для Шуфутинського це вже другий шлюб. У першому шлюбі артист прожив з дружиною 44 роки, а в 2015 році вона померла від серцевого нападу. Співак виховує двох синів і сімох онуків.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...