Хіти тижня. Ображена дівчина забила "стрілку" язикатим недочоловікам: "Будешь ее брать, стоя у батареи", - телекоментатори баскетбольного матчу образили українських спортсменок (відео)

Ображена дівчина забила "стрілку" язикатим недочоловікам: ""Будешь ее брать стоя у батареи", - коментатори баскетбольного матчу образили українських спортсменок (відео)

"Будешь ее брать стоя у батареи": операторы баскетбольного матча в Украине оскорбляли девушек-игроков, видео

Під час трансляції баскетбольної гри Суперліги України між командами Київ-Баскет і ІнтерХімСДЮСШОР телеоператори допустили брудні висловлювання на адресу дівчат-гравців, зазначають Патріоти України.
В ході прямого ефіру оператори вульгарно обговорювали дівчат, а про Дарину Завидну і зовсім сказали, що вона "схожа на транса". Також ці жалюгідні представники чоловічої статі говорили і про інші учасницях гри.
"Это твоя крошка; Ты ее будешь брать стоя возле батареи", - заявив один з операторів.
Оператори, вочевидь, під час роботи забули вимкнути мікрофони, в результаті чого їх почули глядачі трансляції.
На YouTube трансляцію гри вже видалили, однак врагменту скандалу скопіювали в інші відеоканали.
У Facebook деякі баскетболістки встигли негативно відреагувати на цей інцидент. Зокрема, сама Дар'я Завидна запропонувала операторам повторити їй в очі те, що вони про неї говорили.

"Будешь ее брать стоя у батареи": операторы баскетбольного матча в Украине оскорбляли девушек-игроков, видео

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...