Хіти тижня. "Обстрілювали, підкидали відрізані голови, і ось вона - справедливість...": Колишній співвласник "7 кілометру" прокоментував закриття Генпрокуратурою справ проти Юри Єнакієвського

Через ситуацію із захопленням його бізнесу Волошину довелося залишити Україну.

Щоб віджати ринок 7 кілометр, співвласнику Денису Волошину надсилали посилки з відрізаними головами тварин і обстрілювали машину. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи новину про закриття справ проти Юрія Іванющенка, передають Патріоти України.

Волошин розповів про те, як у 2010 році в нього забирали бізнес, погрожуючи сім'ї. "До вас у 2010 році приходять люди, називаються "смотрящими" від новообраного президента Януковича і переконливо просять подарувати їм вашу компанію. Природно, перша реакція здорової людини: "що за маячня?". Але маячня виявляється реальністю: ви починаєте отримувати посилки з відрізаними головами тварин. Вашу машину обстрілюють на стоянці. Телефонують вашій родині і дуже просять передати вам привіт", - написав Волошин.

Реагуючи на новину про закриття справ проти Іванющенка, він додав, що в такий спосіб прокуратура на чолі з Луценком незаконно відчужене узаконила.

Волошин також написав, що через ситуацію із захопленням його бізнесу йому довелося залишити Україну. "Інші акціонери компанії, з якими вчинили так само, залишилися. Когось купили, когось залякали, комусь пообіцяли залишити на господарстві як менеджера, але не співвласника. Частина з них передали активи компанії, якою володіє син Юрія Іванющенка", - написав підприємець.

Він зазначив, що почав судитися і не програв жодної справи - дійшов до Верховного суду і після Революції Гідності і цей суд виграв. "Але що далі? Змінилося 2 президенти, ще більше генеральних прокурорів. Накопичено понад 100 томів кримінальної справи. Сотні протоколів свідчень свідків, винесення підозр, обшуків, арештів рахунків підозрюваних. Я був упевнений, ось вона - справедливість. Зараз восторжествує. І ось торжество сталося. Вчора не від підлеглих Луценка, а з новин я дізнаюся - всі справи проти Іванющенка закрито. Зібрано в купу і закрито одним махом", - дивується Волошин.

Він переконаний, що для бізнесу та інвесторів це дуже поганий знак. "Подарунок у сотні мільйонів в обмін на життя - ось перспектива бізнесу в Україні. Хотілося б, щоб Володимир Зеленський це теж розумів. У мене залишилося лише одне запитання до нашого спільного Українського Борделю з усіма його луценками, єнакіївськими та іншими: "А можна всіх подивитися? Цих продовжувати точно не будемо", - резюмує Волошин.

Як відомо, рейдерським захопленням одеського ринку "7 км" у 2010 році, коли до складу ТОВ "Промтоварний ринок" зайшли структури донецької мафії, займалися найближчі соратники експрезидента Віктора Януковича - брати Аврамови.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...